Печарске шамотне плоче, цигле, као и разне наменске димензије се користе у озиду : каљевих пећи, камина, пекара, пица-пећи, печењара, роштиља. Печарски шамот из наше радиоице излази са истим својствима као и пре 75 година, када је уграђен први комад. Као уграђивачи, печарски шамот смо довели до максимума када је у питању квалитет уградње, брзо везује, лако се обрађује и савршено понаша у употреби. Дуговечнији је од индустријског шамота, одликује се високом
шок-отпорношћу, а и цена је битан фактор. Већ деценијама водимо политику ниских цена, најповољнији смо и одобравамо кредит од 3-6 рата за грађане.
Шамотни малтер, брашно и термобетони су материјали који се користе за : зидање опека, попуњавање мањих рупа и пукотина, као и ливење целих зидова или подова – Али увек у консултацији са нама.

Шамотни малтер је најквалитетнији материјал за озид опека на тржишту. Ради се по старој породичној рецептури у две верзије. Прва верзија служи искључиво за зидање и означена је са римским I, а друга верзија је материјал означен са римским бројем II и користи се искључиво за набацивање на зидове или у просторе где се не може вратити опека. Највише се користе у продужавању века свим ложиштима која раде у оштрим условима нпр. шпорети, котлови и друго.